August 2016

August er historie, for flere uker siden, og minnene fra måneden er å finne i denne spillelista. Vi var litt i feriemodus, så det var ikke mer enn femten artister og band som ble omtalt i en eller annen sammenheng. Det fine var at hele elleve av disse var norske. Det er alltid kjekt når det er så mye strøken norsk musikk å høre.

En av våre virkelig store favoritter, Carsten Cesh Holt, kom med oppfølgeren til Break Down Free, og usannsynlig nok klarte han å overgå den nydelige debuten med Mundania Street. I tillegg til det så "oppdaget" vi et par grisetøffe skiver som ikke var helt duggferske, fra rockerne i KBT og Quarter Wolf. Slike oppdagelser er alltid herlige. Av helt ferskt materiale leverte Label, Darling West og Terje Nicolaisen feiende flotte skiver.

Noen strøkne singler fikk vi óg, låter som skulle varsle om glimrende album i vente. Paal Flaata sitt Townes-album er allerede omtalt, og det samme er Endetidsbilda  gitt ut av Æ. Singelen til Baby Woodrose, "21st Century Slave", bar bud om at den lenge etterlengta sjuende skiva til danskene ville bli knall, og det var den naturligvis. Og har du ikke gjort det; sjekk ut Vederkast sin dritkule Cornelis-cover!  Ja, og så var vi på Revolver og fikk med oss noen knakende fine konserter.

https://open.spotify.com/user/johnnywilhelmsen/playlist/4bbcIjPiWlvOskwYz9jiP7

Kategorier

Mer om samme artist