Juli 2016

Nok en måned er gått, og selv om The Wilhelmsens har vært i en slags sommerdvale, så har det blitt såpass mye skriverier at vi har ei spilleliste som er knakende flott i juli óg.

Brodern var i Stavern og så Neil Young herje, mens jeg fikk med meg mye flott under årets Buktafestival. Dette preger selvsagt lista for juli. Måneden ble avsluttet med en konsertomtale av Terje Espenes (Jack Stillwater) sin nydelige opptreden på Kråkeslottet her på Senja.

Ole Morten Hellbillies omtalte Hellbillies sin nye singel, "Søvnlaus", som ble den mest leste singelomtalen for The Wilhelmsens, mens Heidersmenn av Stein Torleif Bjella ble den mest leste artikkelen vi har skrevet. Artig, og det viser nok en gang at våre lesere setter pris på anmeldelser av norsk musikk.

Som vanlig har vi oppdaget mye strålende norsk musikk. Powerpop-bandet Supersofa fra Stavanger kom ut med en knakende fin singel, "En God Mann", og Oslo-bandet Quarter Wolf ble nye favoritter etter å ha gitt ut musikalsk krutt i form av EP'en Rock'N'Roll Cliché. På albumfronten kan vi trygt si at Trondheims-bandet Blood On Wheels ble en instant classic her hos oss med albumet It's All a Lie, og det smått obskure bandet Curvs ga oss herlige Hauntropics.

I tillegg har vi omtalt snadder som Higher State, Social Distortion, King Gizzard & the Lizard Wizard, og Selveste Tom Waits.

Kos dere med spillelista, og ha en fortsatt fin sommer!

https://open.spotify.com/user/johnnywilhelmsen/playlist/43gk5rj7tw5HQp9fHYGrAK

http://tidal.com/playlist/b47fdd4a-a12e-4382-8750-98ebdc8d4623