Karaktergivning - Goodbye Terning (vi utvikler oss)

  

Heisann og hoppsann!

Vi utvikler oss. Noe annet ville vært grufullt.

Så. Her er saken:
I tillegg til at vi har begynt med å nevne plateselskapet i overskriftern (det er tross alt ganske snedig, for ikke å si viktig), har vi funnet det nødvendig å forandre litt på karaktersystemet. Det vil si at vi beveger oss bort fra den berømte og mer eller mindre tabloide terningen, og inn i et kjent nok opplegg som går på en skala fra én til ti. I dette ligger også de vakre halvpoengene. Eksempelvis vil det si av vi heretter vil kunne operere med karakterer som 6.5, eller 9.0. Dette vi gjøre vår jobb langt mer nyansert og rettferdig. Vi vil fortsatt holde oss til det som befinner seg over midten av denne skalaen. Vi er ikke her for å slakte noe (bare om Tom Waits eller Nick Cave f.eks skulle finne på å drite seg ut). Vi bruker ikke tid på ting vi ikke liker.
Før var det fra 4 på terningen og oppover, nå blir det altså fra 6.0 0g opp, altså til 10. Dette gir oss utvilsomt sjansen til å nyansere oss mye bedre. Just you wait and see.

Det som er omtalt fra før, blir som det er. Altså - as is.

PS: Du som leser dette og fortsatt ikke har vært innom vår Facebook-side, bør ta en tur dit. Trykk gjerne "like" når du først er der. Dette vil gi oss et bedre bilde når alt kommer til alt.

Dere er herved informert.

GABBA GABBA HEY

Kategorier