Poenggivning & Terningkast

The Wilhelmsens har tatt en avgjørelse verdrørende poenggivning her på bruket. Etter et langt og heftig møte som varte og rakk gjennom hele natten...

Neida.   

Vi har rett og slett bare tatt en beslutning om å droppe dette meg å gi "karakter" i form av tall på musikken vi omtaler. Uansett, så står vi selvsagt inne for det vi har gjort og sagt tidligere her i The Wilhelmsens - Musikkens Fornøyelsespark. Noe annet skulle tatt seg ut. Alle vurderinger som er gjort, blir stående, og alt som er sagt, har kommet rett fra hjertet, og vil alltid forbli i skriften slik det har stått der fra da det ble skrevet. Vi vil med andre ord fortsette med å "tale" rett fra hjertet også inn i fremtiden, bare uten terningkast eller andre slitsomt matematiske skalaer.

Vi håper du som leser, om du er musikkelsker, artist eller et eller annet plateselskap (eller omså bare en fisk med lesebriller), kan leve uten disse "matematiske" vurderingene. Vi føler oss trygge på at dette skal gå fint inn i tiden som kommer.

Det vi føler for musikken vi til enhver tid har under lupen, vil uansett komme frem i teksten.
Vi vil fortsatt være "Musikkens Fornøyelsespark", noe som innebærer at vi fortsatt kun skriver om musikk vi setter pris på og liker. Og den er jo det mye av.

Vi er fornøyde med denne enstemmige avgjørelsen, og føler allerede at skuldrene senker seg et par hakk. Det er en god følelse.

Hilsen oss i The Wilhelmsens!

Kategorier