Sju kjappe #1

Etter at vi har intervjuet fem karer eller damer i "Sju kjappe" vil vi lage ei spilleliste der vi plukker fire favoritter fra hver av dem. I utgangspunktet blir det plukket to låter fra favorittalbumene, den låten de skulle ønsket at de hadde skrevet selv (eller blir hysterisk og euforisk av), samt valget av Tom Waits-låt.

Denne gangen er det Egon Holstad, Levi Henriksen, Christian Sandaker, Terje Espenes og Jonny Polonsky som er ansvarlig for lista, og dæven døtte for ei spilleliste det ble. Dessverre var ikke "My Pal" med GOD å finne i Spotify, Egons valg av låt som gjør han øltørst. Levi hadde Ramones sin debut øverst på sin liste over tidenes album, men siden han valgte seg "Rockaway Beach" fra Rocket To Russia, så tok vi den med. Det førte til at Johnny Cash fikk plass, og det gjør absolutt ingen ting.

Christian Sandaker fikk det akkurat som han ønsket, det samme med Terje Espenes, mens Jonny Polonsky hadde King Crimson med Discipline på sin liste. De er ikke å finne i Spotify. Ikke spor av dem, faktisk, så da ble det plass til Butthole Surfers. Og det går helt fint.

Så, her kan vi garantere for ei spilleliste fullstappet av knall, euforisk bra låter, og det fineste av Tom Waits.

Det må da være kjekt?

https://open.spotify.com/user/johnnywilhelmsen/playlist/549bhmW4Vc8N4A5fUhSdNH

Kategorier