Sju Kjappe #7

 

På bakgrunn av musikksmaken til våre gjester i Sju Kjappe har vi lagd spillelister gjennom hele året. Etter at fem karer/damer har svart for seg, plukkes fire låter fra det de har namedroppa. At vi hver gang tar med favorittlåten de har med Tom Waits sikrer selvsagt at lista alltid blir knakende sterk.

Årets sjuende og siste liste består av musikk valgt av bergenseren William Hut, siddisen Oliver Hohlbrugger, og altså tre blad Wilhelmsen. Det mest spesielle med lista er muligens at Ole Morten har valgt musikk av nettopp Hohlbrugger som representant for norsk rock. Og at Simen har fryktelig fin musikksmak, ihvertfall ifølge faren.

William Hut er i skikkelig 80-tallsmodus for tiden, og det preget hans valg, mens Hohlbrugger gikk for legender som The Beatles og Dylan, samt sambygdingen General Forsamling. Tøffe saker. Ole Morten kjørte ei safe linje med Thin Lizzy og Zeppelin, jeg gikk som alltid for The Mats, og denne gangen for to av mine norske favorittband, Helldorado og Gringo Bandido. Simen på sin side fikk inn sine helter, The Stooges, sin norske favoritt Bjella, og dansk fuzzrock.

Det ble med andre ord en knakende fin spilleliste denne gangen óg.

https://open.spotify.com/user/johnnywilhelmsen/playlist/12tQqQkhGzy58TVSMN5gfp

Kategorier

Mer om samme artist