Sju Kjappe #8

Den åttende spillelista tuftet på musikksmaken til våre gjester i Sju Kjappe kan meget vel bli den siste. Nå er det ikke mer dramatikk i dette enn at jeg og Ole Morten har tenkt å endre litt på formatet, noe vi vil komme tilbake til om ikke fryktelig lenge. De sju spørsmålene har forsåvidt ikke utspilt sin rolle, men planen vår er at vi skal ha litt mer dynamiske intervjuer med artistene vi synes er interessante. Litt mer uformell "prat" rundt musikken de har lagd, og musikk generelt. Vi har ikke konseptet helt klart ennå, men vi er ikke langt unna å komme fram til en formel vi tror vil fungere brukbart.

Bidragsyterne så langt i 2014, og altså de siste som plukker favorittskiver, tenkte superband, låter som trigger noe spesielt i dem, det beste fra gamle Noreg og ikke minst favorittlåt med Tom Waits, er ingen ringere enn tøffingen Kristopher Schau, superherlige Tove Bøygaard, helten Torgeir Waldemar, El Cueros frontmann Brynjar Takle Ogh og unge, lovende Inge Bremnes. 

De har plukket fra øverste hylle, og der oppe finner vi altså The Riverboat Gamblers, Dead Moon, Neil Young, Thåström og Bon Iver. Låter som gjør dem euforiske er så ulike som musikk kan få blitt, med nevnte Riverboat Gambler og "Free Bird" på den ene siden, og Pokemon-sangen, "Kyrie" og "Sweet Child O'Mine" på den andre siden. De som husker skikkelig godt vil merke seg at Ole Morten hadde den Guns'N Roses-låten som DEN låten han virkelig får utslett av..:-)

Så, her er det bare å nyte 20 låter som vekker noe til liv i disse fine musikerne.

https://open.spotify.com/user/johnnywilhelmsen/playlist/5JrhsfwQb6a520opwZ0dzO

Kategorier

Mer om samme artist