The Bonnevilles - Arrow Pierce My Heart

Andrew McGibbon Jr og Chris McMullan er to nord-irer som er tungt påvirket av Howlin' Wolf, rockabilly, punk og metall. Det er ihvertfall det jeg har funnet ut etter å ha lest litt om dem. Andrew spiller gitar og synger, mens Chris hamrer rimelig vilt på trommene sine. En konstellasjon vi har blitt vant til med hjelp av band som White Stripes, Black Keys og Graveltones, og som funker fantastisk bra når det bare er nok energi og låter som ikke krever for mye "pynt". Riffene må sitte, trommisen må slå hardt, og om vokalisten har den nødvendige pondusen, så er en duo strålende på mange måter. 

The Bonnevilles har plenty av akkurat dette, og Arrow Pierce My Heart har blitt en rimelig varierende samling låter, som først og fremst viser at McGibbon Jr. er en dyktig låtskriver og en bunnsolid gitarist. Men, han har en stemme som duger til langt mer enn vræling og skriking, noe han bl.a. viser i den lille, tandre stompen "Eggs and Bread", og på den vakre og akustiske "Those Little Lies". Allikevel er det de mest rocka låtene som virkelig sitter som skudd. De får det til å svinge heftig når tempoet speedes opp, som på den festlige "The Man With the X Shaped Scar On His Cheek" og øset i "The Electric Company", eller låtene bygges opp mot klimaks, som de gjør utmerket på "I've Come Too Far For Love To Die". Og så ble den støvete og ørkenrockaktige "Exotica Laguna Lurgana" en liten instant favoritt på instrumentalfronten.

Liker du rocken din med fuzz, vreng og solide doser energi, så er det bare å kjøre på med The Bonnevilles. White Stripes er døde, lenge leve The Bonnevilles!

Beste låter: I've Come Too Far For Love To Die, The Man With The X Shaped Scar On His Cheek, Who Do I Have To Kill To Get Out Of Here?

https://open.spotify.com/album/4aovIrfTRP31WTtq15MVbx