The Wilhelmsens har fått ny look

Som noen sikkert allerede har lagt merke til, har The Wilhelmsens fått nytt utseende. Den logoen vi har brukt frem til denne dato var en kombinasjon mellom ting vi fant på nettet og egen fantasi. Den nye er derimot 100% original, og er den vi vil ha til hele greia stuper. Det være seg selve kloden, eller vi som skriver her.

Vi er meget fornøyde med denne nye logoen som er skapt og tegnet for hånd av selveste Sten E. Moe, også kjent som låtskriver, instrumentalist og vokalist i det nydelige bandet The Alders.
Hvordan vi endte opp med å bruke nettopp han, tillater vi oss å kalle for en yrkeshemmelighet. Uansett så er vi meget takknemlige for den utmerkede jobben han har gjort med alle våre "kjennemerker". Vi bøyer oss i hatten og slenger oss i støvet for Sten E. Moe.

Håper dere som lesere også liker vårt nye utseende. Vi vil fortsette som før med å omtale musikk i så godt som alle sjangre, og før vi vet ordet av det, vil det nok dukke opp musikkstiler vi har forbigått i stillhet frem til nå.

Så kort og godt. Dette er The Wilhelmsens nye look, og vi gir Sten en klokkeklar sekser for jobben.

Med hilsen Johnny, Simen og Ole Morten!