Bilde
Quarter Wolf - Bite Me
Quarter Wolf - Bite Me

Videopremiere: Quarter Wolf - Bite Me (DIY)

Quarter Wolf slapp tidligere i år sin andre fullengder, DIY. Nå har de lagd video til låten "Bite Me", og med tanke på hvordan låten ble til og hva den handler om, så er ikke vi spesielt overrasket over at resultatet ble såpass psykedelisk som det ble. En kul låt ble med ett enda kulere, og "Booze Blues" fikk en ny konkurrent om tittelen Beste Låt På DIY.

Det hele starter om bord i QSS Lupus Quartus, et eller annet sted i Atlanteren. Forholdene er rolige, men når Marius Kromvoll slår den førte akkorden i riffet og Paul Daniel slår det første slaget på skarpen, så braker det løs. Ubåten de befinner seg i begynner å riste etter et sammenstøt, Paul og Marius løper rundt som to spinnville lettmatroser, og når de endelig får kontroll over situasjonen så fyrer de av en torpedo. De er truffet av en diger hai, og denne må de selvsagt tilintetgjøre. Problemet er at den er såpass stor at den svelger torpedo med sprengladning, og etterhvert hele ubåten. Kan dette være tuftet på egne erfaringer, da? Joda, det er det på en måte.

For noen år siden drev Marius det sånn passe stort som dassvasker, en jobb han innimellom utførte i 20-timersøkter. Sliten og passe dritlei (sic) fikk han det for seg at rommet rundt ham ble fyllt opp av hvithai, av sorten som ville ha Marius på menyen. I dette semi-psykotiske øyeblikket fikk han passe panikk, og altså etterhvert en idé til låten "Bite Me". Det som egentlig skjedde var at det gikk en dokumentar om Carcharodon carcharias på Discovery, og en tv durte og gikk i bakgrunnen mens han vasket. Moralen får bli at er man bare sliten nok kan man havne midt i allskens handlinger, så de som savner action i livet sitt bør starte som dassvaskere i 250% stilling.

Det hele ble filmet i en svær ubåt i Horten, og så lagde de et havakvarium i studio. Marinemuséet i Horten ga tillatelse til å filme inne i ubåten, og med Eirik Aspaas bak kamera ble det hele akkurat så fiffig som de ønsket. I studioet hjemme i Oslo var det kjæresten til Marius, Anita Andrzejewska, som styrte kamera, og samme Anita hjalp dessuten til med klippinga. Marius og Paul er som kjent to typer som gjør absolutt alt selv, når det kommer til idéer, skriving og produksjon, men litt hjelp tar de imot når de skal gjøre saker de aldri har gjort før. Som å klippe film.

Så, snurr film og kos deg!

Kategorier