Forsalg av Jack Stillwater - The Farmer Trilogy

Endelig er ventetiden over! Jack Stillwater har vært i Abbey Road Studios i London og mastret herligheten vi kjenner som The Farmer Trilogy, som består av de tre EP'ene Terje Espenes og hans kumpaner ga ut i 2015-16. Nå er de samlet på på en lekker vinylsak, 180 gram tung, og med et gatefoldcover som inneholder en ellevesiders booklet med en haug av nye bilder og tekstsnadder. Albumet er definitivt ute i løpet av september, men nå har vi altså muligheten til å forhåndsbestille lekkerbiskenen og være blant de heldige som får et av de femti første eksemplarene, signert og nummerert.

De har klart å putte inn alle de tretten låtene fra Part I: The Farmer, Part II: The Travel og Part III: The New Life på de to sidene, samt få plass til et ekstra spor, instrumentalkuttet "Home". I denne første pakken bestående av femti nummererte skiver følger det óg med miniposters av de suverene frontcoverne til de nevnte EP'ene. The Wilhelmsens er så definitivt fan av bandet, men skulle du ikke kjenne til dem så kan du jo sjekke ut denne omtalen og spille deg gjennom diskografien. Det vil du ikke angre på om du liker straight rock, americana eller country.

[embed]http://thewilhelmsens.com/jack-stillwater-the-farmer-trilogy/[/embed]

For å sikre deg et av disse eksemplarene så må du faktisk sende en e-post til vinyl@jackstillwater.com, og du har faktisk ikke mer enn to uker på deg, for salget varer bare i fjorten dager. Nå tror jeg du bør være hakket kjappere på avtrekkeren, for skiva kan fort være revet bort i løpet av dagen. Når du har sendt dem mail om din interesse så vil du få betalingsinformasjon og de nødvendige detaljene i svar fra bandet.

Uten band, kun sammen med gitarist Morten Huseby, høres det óg steike flott ut. Her fra ei radiosending tidligere i år. Steike som vi gleder oss!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yLUNTJUz96M[/embed]

Kategorier