Label - Jenny James (Safe & Sound Recordings)

Da jeg hørte låta Jenny James av og med Label, var det første som slo meg, at den kunne vært skrevet og fremført av herrene i The Posies. For de skruene der, kan det derre med å skrive fengende og drivende flotte poprockere som passer som fot i sandalen når sommervarmen florerer og jentene sprader rundt i bikini til forfjamsede sommergutters evige begeistring. Dette passer også perfekt til halvgamle grinebitere som undertegnede, bare for å ha det sagt.
Vi snakker om en melodiøs og uimotståelig låt som absolutt bør aspirere til å bli en kolossal sommerslager, men lever sikkert og dessverre i fare for å havne blant perler få har sett og langt mindre hørt. I alle fall i forhold til hvordan det burde vært i en riktig sammensatt verden. Men her håper jeg virkelig at jeg tar feil, og at låten óg det kommende albumet fra denne gjengen, selger som varmt hvetebrød en tidlig morgen etter at nøden er avblåst, folket har fått sine penger, og alle kan komme innom bakeren for å endelig få kjøpt seg et ferskt brød å sette sitt sultne gebiss i.

Jenny James ble spilt inn noen varme sommerkvelder i smått legendariske Crystal Canyon Studios i Oslo med Anders Møller på trommer. Møller har også produsert låta, mens Trond Mjøen har mikset alt med stødig hånd. Label har igjen laget en klassisk god poplåt med et uimotståelig fengende refreng. 
Jenny James medvirker et stjernelag som også har spilt eller spiller med band som Kitchie Kitchie Ki Me O, Haraball, For Pete's Sake, Jim Stärk og Euroboys.

Vokal & gitar: Magnus Jacobsen
Vokal & gitar: Øyvind Godvik Svendsen
Bass: Dag Eirik Clausen
Trommer: Anders Møller
Piano: Einar Fadnes
Trekkspill: Stian Brennskag

Det er Magnus Jacobsen som har skrevert teksten og komponert melodien. Jeg blir bare så jævla glad av å høre denne perla. Herregud for en helt utmerket meloditeft denne mannen har. Helt Jon Auer og Ken Stringfellow - etter min ydmyke mening.
Jekk deg en iskald bjørnunge i sommersola, og sjekk selv.

https://open.spotify.com/album/1C36pwehLz2noHUJVWF2sy