Påskeferie er påskefri med påskefrokost, påskekrim, påskemarsipan og påskeegg på påskefjellet. Eller hjemmepåske med påskefilm. Er du klar over det fantastiske tilbudet som finnes på Filmoteket?

«Film er best på kino» sier Film & Kino, mens Norske Kulturarrangører oppfordrer oss til å «gå mer på konsert». «Kinoreklamen ses på som en del av opplevelsen» sier CAPA. For min egen del føltes det greit å sitte i salen på en reklamefri kino med en pils i koppholderen. Musikkfilm er i hvert fall best på Sonisk!
Den fintfølende, kraftfulle og meget eksperimentelle gitaristen Eivind Aarset er ute med sitt siste verk i dag, et prosjekt det oser kraft og dynamisk atmosfære med stort vingespenn av. Og hva betyr det, spør du kanskje...
Finner du veien inn vil du forstå det vakre språket som åpenbarer seg. Det er et språk uten ord der bilder uten lerret fletter seg sammen med følelser du kanskje ikke trodde du var i besittelse av. De kaller seg Husmo HAV, og kan best beskrives som et detaljert økosystem i lyd og bilde.