De urgamle utgavene av The Wilhelmsens satt hjemme i hhv Torsken og Elverum, mens ungdommene tok seg av sigg-øyking, øldrikking og festival. Hva jeg likte best under årets Øyafestival? Det kan du lese om her.
Fete konserter, nydelig sjømat, verdens beste feelgood-stemning, en location andre festivaler bare kan drømme om. Kort sagt - Buktafestivalen. For sekstende gang inviteres det til rock'n'roll-fest i Tromsøs fineste omgivelser, Telegrafbukta.
Leirvaag Musikkfest arrangeres for fjerde gang denne sommeren, i de fineste omgivelser i Gryllefjord på Senja. Lars Torbjørn Stenholdt har lokalene, The Wilhelmsens sørger for bandene, og da blir det som vanlig en heidundrende rock'n'roll-fest. Dette er for mange sommerens store musikalske høydepunkt, og om du vil finne ut hva greia er så er det bare å komme utover 26.-27.juli.
Arnemoen 2019 er beviset på at det er mulig å skape en smal og beintøff festival i Bygde-Norge, og sørge for at folk i Gudbrandsdalen kan nyte noen av de beste bandene og artistene landet vårt har å by på. Den første festivalen var tidlig på sommeren i fjor, og var en heidundrende suksess musikalsk og kulturelt. Per Ove Hagestuen prøver igjen i år, og håper at flere folk finner veien til den herlige gården på Kjønås.